Home

Ook interessant om te lezen

Klimaatgrafieken Nederland

In de loop der jaren hebben we op basis van de weergegevens van Nederland diverse grafieken gemaakt waarmee de ontwikkeling van het klimaat in Nederland zichtbaar wordt. In deze case houden we de meest actuele versies daarvan bij.

26 JUNI 2015

Netwerkanalyse Gelehesjes op Twitter

Voor weblog Sargasso hebben we data verzameld en een netwerkanalyse uitgevoerd van twitteraars actief op het onderwerp Gelehesjes. Deze analyse liet een duidelijke actieve kern zien en tevens de beperkte spreiding over groepen op Twitter.

26 JUNI 2015

Well known climate data sets visualized and always updated

We've been creating visualizations based on different sets of climate data since we started. We've combined all the well known ones in different versions for this case. The charts will be updated when new data comes in.

26 JUNI 2015

Netwerkvisualisatie Sociaal Domein

De gemeente Krimpenerwaard wilde als fusiegemeente een netwerkvisualisatie van bestaande samenwerkingen tussen organisaties in het sociaal domein. De visualisatie moest een basis bieden voor een beleidsmatige discussie met de sector over versterking van het samenwerkingsnetwerk. Dit lukte meer dan verwacht.

26 JUNI 2015

Wachttijden belastingtelefoon

Juist in deze periode bellen veel mensen met de belastingtelefoon om nog even de laatste vragen beantwoord te krijgen. Op basis van de open data van de Belastingdienst zelf hebben we uitgevonden dat u dit het beste donderdagochtend kunt doen.

26 JUNI 2015